Emma de Roode

Gegroet beste lezers!

Mijn naam is Emma, 24 lentes jong en ik studeer Media, Informatie en Communicatie op de HvA. Vorig jaar heb ik stage gelopen bij de lokale radio- en televisieomroep RTV Amstelveen. Daar verzorgde ik de nieuwsberichten op de website en ik schreef presentatie teksten voor de autocue. Daarbij heb ik ook ervaring in het presenteren van het RTVA journaal en in het interviewen voor de camera.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s