Britt Racké

BrittHee hallo, let me introduce myself. Mijn naam is Britt Racké en ik ben 21 jaar jong. Grof gezegd 2 jaar geleden ben ik begonnen met de studie Media, Informatie & Communicatie. Na de interessante specialisatie ‘Tekstschrijven’, vond ik het tijd om het over een heel andere boeg te gooien; mijn keuze viel op ‘Digitale Mediastrategieën’.

In de afgelopen twee jaar ben ik zeker kritischer geworden naar de wereld van de media. Ik kan geen advertorial, column of televisieprogramma gedachteloos bekijken zonder mijn vraagtekens erbij te zetten. De ‘wie, wat, waar, waarom en hoe’ poppen meteen op in mijn hoofd. Het is ook grappig dat je eindelijk door hebt waarom bepaalde content zo wordt gemaakt en gepubliceerd. Je hebt het gevoel alsof je ze doorhebt. De magie van het onwetende gaat eraf.

Mijn voorkeur in de mediawereld gaat naar tekstschrijven en fotografie. De combinatie van deze twee is voor mij de ultieme baan. Ik ben dan ook gezegend met mijn baan bij één van de mooiste, inspirerende sieradenlabels van Amsterdam: IVY & LIV. November vorig jaar ben ik begonnen met mijn stage bij dit bedrijf. Geheel onwetend en zonder verwachtingen ging ik erin. Wat drie maanden zouden worden, werden er tien en still counting. Ik doe een stukje branding, schrijf teksten voor collecties, verstuur elke week nieuwsbrieven naar duizenden abonnees en schiet beelden voor de website.

Naast deze baan ben ik ook werkzaam bij de lekkerste (ja écht) ijssalon van Amsterdam: IJscuypje. Totaal iets anders dan IVY & LIV, maar met evenveel plezier en voldoening. Hier heb ik ondertussen een leidinggevende functie waar ik ook veel van leer. Ik mag dus absoluut niet klagen.

Na een semester gestudeerd te hebben aan Montana State University in USA wist ik dat het reisgen in mij zit. In januari ga ik voor een paar maanden rondtrekken door Australië. Een droom die ik al een aantal jaar heb. Ik kan niet wachten om te leren surfen, duizenden foto’s te schieten en nog meer inspirerende mensen te ontmoeten.

Wil je wat sneakpeaks van mijn werk zien, ga dan naar mijn portfolio.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s