Maartje Dekker

Micwatching    “Online is de toekomst! “

Mijn naam is Maartje Dekker, studente aan de HvA, woonachtig in Amsterdam en geïnteresseerd in alles wat met digitale media te maken heeft. Over 40 jaar lig ik waarschijnlijk met mijn Hollandse billen op een tropisch eiland ergens hier heel ver vandaan. Maar voordat dat zover is, ben ik auteur van MICwatching.nl. Samen met mijn mede studenten (digitale mediastrategieën) zullen wij dit platform gaan voorzien van content. Content dat mensen inspireert en uitnodigt tot discussies en wat vooral  gericht is op de online wereld.

Ik richt mij in het bijzonder op bloggen en hoe je hier succesvol in wordt. Mijn inspiratie voor het schrijven van artikelen haal ik uit alledaagse dingen. Ik kijk goed om mij heen en probeer zo op de hoogte te blijven van de laatste trends. De online wereld veranderd per minuut. Onwijs interessant en absoluut iets waar we niet meer zonder kunnen.

Nieuwsgierig geworden? Volg mij op Linkedin!

9 reacties Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s