René van der Linden

10580925_895473730514234_6640521140973702970_oGoed. Laat de voorstelronde maar beginnen. Mijn naam is René van der Linden, 21 jaar oud en studeer Media, Informatie en Communicatie. Dat laatste doe ik nu inmiddels twee jaar en ben onlangs begonnen aan mijn derde jaar met de specialisatie Digitale Mediastrategieën. Of ik blij met de specialisatie ben? Jazeker!

De naam klinkt misschien niet al te florissant met “digitaal” en “strategieën”, maar schijn bedriegt. Gedurende de specialisatie word je op een gerichte, effectieve wijze opgeleid tot digitale mediaprofessional. Tijdens colleges word veel gebruik gemaakt van praktijkvoorbeelden en recente ontwikkelingen. In deze korte tijd heb ik daar al ontzettend veel over kunnen leren en heb nu een meer kritische kijk op mediacontent. Daarnaast komt erbij dat ik een enorme augmented- en virtual-reality fanaat ben en binnenkort daarin een webshop wil openen.

Meer te weten komen over mij, de specialisatie en de nieuwste online trends? Houd MIC-watching in de gaten! Volg mij ondertussen op Facebook en LinkedIn
.

2 reacties Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s