Maaike Phielix

IMG_3558

Mijn naam is Maaike Phielix en ik ben 23 jaar oud. Ik woon in Austerlitz in de provincie Utrecht. Ik doe mijn studie Media, Informatie en Communicatie in Amsterdam. Dus ik reis elke keer als ik naar school ga met de bus en trein. In mijn tweede jaar heb ik de specialisatie digitale media en in het derde jaar heb ik de specialisatie digitale mediastrategieën gedaan. Ik heb mij dus vooral op digitale media gericht. Hierdoor weet ik veel van digitale media.

Ik heb ook in mijn derde jaar een minor in het Engels gevolgd genaamd Web 3.0 & Knowledge Sharing. In deze minor ging het ook weer om digitale media en dan vooral op het gebied van business-to-business. Na deze minor heb ik een stage bij Vloerkledenwinkel gelopen te Hilversum. Hier heb ik webredactie maar vooral ook veel met social media gedaan. Ik heb voor de Facebook en Instagram van Vloerkledenwinkel een plan gemaakt en ook deels uitgevoerd. Dit vond ik heel erg leuk en ik ben dan ook van plan om in de toekomst meer met social media voor bedrijven bezig te zijn.

Ik ben op dit moment ook nog als vrijwilliger webbeheerder van de website Lokaal Austerlitz. Alles wat online moet komen krijg ik doorgestuurd en zet ik voor hun online.

Naast mijn studie ga ik ook nog één keer per week paardrijden op de manege. Tijdens het paardrijden kan ik me even ontspannen en ben ik ook nog eens sportief bezig.

 

3 reacties Voeg uw reactie toe

  1. Pingback: MICwatching.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s