Ontmoet: Shileen Ligtelijn

IMG_1310

Hé hallo! Welkom op MICwatching.nl!

Ik ben Shileen Ligtelijn, 21 jaar en sinds 2014 woonachtig in Amsterdam. Net zoals mijn mede-auteurs studeer ik sinds 2013 Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik doe dit met veel plezier en heb met goede studieresultaten mijn vorige specialisatie Tekstschrijven afgerond. Op dit moment heb ik me in de wereld van digitale mediastrategieën gestort waar ik nu al veel heb geleerd.

Voordat ik mij in het grote Amsterdam stortte voor een hbo-studie heb ik de mbo-studie Fashion Management afgerond. Ik heb daarvoor drie modestages moeten lopen, waardoor ik al erg veel werkervaring heb naast mijn normale bijbaantjes. Tijdens mijn tweede jaar van Media, Informatie en Communicatie heb ik met veel plezier een redactiestage gelopen bij Beautyandthe.com; een beautywiki voor jonge vrouwen.

Met veel enthousiasme heb ik mij onlangs ingeschreven voor de minor ‘Marketing voor Niet-Marketeers’, waar ik in februari 2016 mee mag beginnen. Door middel van mijn Fashion Management diploma, specialisaties Tekstschrijven en Digitale Mediastrategieën en minor Marketing voor Niet-Marketeers hoop ik mij breed te hebben opgeleid om in toekomst aan de slag te gaan in de wereld van mode, beauty en/of lifestyle.

Door de specialisaties en minor hoop ik de horizon voor mijzelf te verbreden totdat ik weet wat ik écht graag wil!

Wil je meer over mij weten? Bekijk dan mijn Facebook, InstagramTwitter of LinkedIn!

Advertenties

4 reacties Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s