Auteur: Quinten van den Berg

Profielfoto

Hallo lezer van MICwatching.nl! Ik ben Quinten van den Berg, één van de auteurs van MICwarching.nl, momenteel ben ik derdejaars student Media, Informatie en Communicatie (MIC) aan de Hogeschool van Amsterdam. In dit derde jaar volg ik de specialisatie Digitale Mediastrategieën en ontwikkel ik mij tot een volledig mediaprofessional. In het tweede jaar van deze studie heb ik de specialisatie Mediamarketing gevolgd. Mijn interesse ligt dan ook voornamelijk in deze kant van de mediabranche.

Naast mijn studie werk ik parttime bij een sales/marketingbureau, en daar heb ik een leidinggevende functie. Inmiddels doe ik dit al meer dan drie jaar met veel plezier. Ik wil graag doorgroeien als mediamarketeer, en verrijk dan ook graag mijn kennis met een minor International Sales and Marketing Management die ik vanaf februari 2016 zal volgen in Aarhus, Denemarken. Zodra ik MIC heb afgerond wil ik een master Anthropology of media and visual culture volgen op de Universiteit Leiden. Daarnaast ambieer ik na mijn vervolgopleiding een baan in de media/marketing/sales en ik doe er alles aan om dit te bereiken.

De komende tijd zal ik met veel plezier een aantal artikelen gaan schrijven voor MICwatching, en ik wil jullie dan ook direct vragen om deze te lezen, hierop te reageren en als je helemaal fan bent te delen natuurlijk.

Voor meer informatie over mij kun je een kijkje nemen op mijn LinkedIn.

Advertenties

2 reacties Voeg uw reactie toe

  1. Sjoerd schreef:

    Mooi werk.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s