Anouk Verburg


Hallo,

Mijn naam is Anouk en ik ben 21 jaar ‘oud’. Ik zit op dit moment in het derde jaar van de opleiding Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Na mijn specialisatie ‘Digitale Media’ ben ik mij nu verder aan het specialiseren  ‘Digitale manoukediastrategieën’.

Gedurende de eerste jaren van mijn opleiding ben ik steeds meer de richting uit aan het lopen, naar waar ik naartoe wil. Zo heb ik mij tijdens mijn stage bij de Gemeente Utrecht bezig gehouden met het organiseren van De Tour de France in de stad, deze zomer. En natuurlijk stond ik op 4 juli aan de hekken van het parcour te kijken naar het eindresultaat, want hoe gaaf was dat?! Daarnaast werk ik momenteel bij Stormdijk, bureau voor crisiscommunicatie. Hier houd ik mij vooral bezig met hoe je online een crisissituatie of de reputatie kan managen. Voor meer hierover op Linkedin 

Naast mijn studie en werk vind ik het Amsterdamse studentenleven ook erg leuk. In de mooiste stad en in het leukste studentenhuis wonen, daar geniet ik enorm van. Zolang het duurt geniet ik vol van mijn studententijd en zodra dat voorbij is, begint natuurlijk een nieuw avontuur: het werkende leven!

 

 

 

Advertenties

2 reacties Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s