Van Popcorn Time naar Butter Project

In deze Prezi worden de verschillen tussen Popcorn Time en Butter Project weergeven. Met welke dienst kun je nou het beste de leukste films en series bekijken?

Het antwoord vind je hier!

Voor de content die we produceren hebben we een overkoepelend thema, namelijk: Digitaliteit. Het onderwerp wat we bij alle drie de opdrachten toepassen is ‘illegaliteit met nadruk op Popcorn Time’.

Voor deze derde en laatste opdracht hebben we als nieuw crossmediaal contentformat een Prezi gemaakt. Doordat we ook een Listicle en een Infographic hebben gemaakt, kunnen we de content crossmediaal uitzetten.

Een Prezi is een eenvoudige presentatietool die de content op een creatieve manier weergeeft, je kunt op een overzichtelijke manier de informatie weergeven. Hierdoor wordt er op een speelde en informele manier geïnformeerd. Met een Prezi hou je de aandacht van de doelgroep erbij.

https://prezi.com/2bqwgdm2iion/van-popcorn-time-naar-butter-project/


Deze listicle is samengesteld door Laurie van Deventer, Maartje Goedegebuure, Anne Jansma, Linda ThaiChristy-Anne Wortman en Bente van de Wouw.


Wil je meer lezen over Popcorn Time en illegaliteit? Lees dan ook onze vorige artikelen ’10 gedachten die door je hoofd gaan als je hoort dat Popcorn Time illegaal is’ en ‘Butter Project: houdt je uit de gevangenis’.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s