Doenja Kroon

Dit is Doenja Kroon(21), net begonnen aan haar derde jaar Media, informatie en communicatie aan de HvA. Doenja is graag actief bezig en kon dit dan ook goed uiten tijdens haar stage als productie-assistente bij een buitenlands project voor televisie. Ambitieus? Ja, naast haar stage werkt ze graag mee aan nieuwe projecten achter de schermen, is ze nog lang niet uitgestudeerd en verdiept zich graag nog meer in media psychologie en reist het liefst de hele wereld rond.

Na een kijkje te hebben genomen achter de schermen wilt Doenja zich meer gaan verdiepen in de strategische kant van media. Communicatie is iets wat grote interesse wekt voor haar, maar vooral de werking daarvan op mensen. Volgens Doenja is een goede ‘webcare’ niet alleen een goede communicatiestrategie, maar ook een hele slimme manier van marketing.

Verschillende vormen van communicatie zijn passend bij verschillende bedrijven en dat is dan ook waarom zij vindt dat, dat het geen is wat deze tak van een bedrijf zo speels en interessant maakt!

Kortom, Doenja zit niet graag stil en neemt graag een kijkje in uw bedrijf, zo helpt zij, u als bedrijf bij het vinden van een passende communicatievorm als het gaat om webcare.

Bent u benieuwd naar welke manier van communiceren past bij u als bedrijf en uw klanten? Wilt u dat verschil maken op het gebied waar de meeste bedrijven zich nog niet strategisch inzetten op een spontane manier? Houd u deze blogpost de komende weken dan goed in de gaten!

Nieuwsgierig naar meer over Doenja? of wilt u met haar in contact komen?

Neem dan een kijkje op een van haar social media kanalen!

Facebook of LinkedIn

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s