Vianne Bolderdijk

Beste MICwatchers, mijn naam is Vianne Bolderdijk en als 21-jarige student ben óók ik erg actief in de social media wereld. Het is dan ook niet gek dat ik mij meer in dit wereldje wil verdiepen. Tegenwoordig is het namelijk zo dat steeds meer jonge mensen geld weten te verdienen door het plaatsen van foto’s en video’s op verschillende social media platforms.

Mijn plan voor nu is om een realistisch beeld te schetsen over het leven van dit soort mensen. En om te kijken hoe bedrijven hier nou het beste op in kunnen spelen.

Tijdens mijn stage bij het productiebedrijf STRIX, waar ik werkte aan het programma Jo Frost Nanny on Tour, kwam ik erachter dat dingen vaak heel anders worden overgebracht op televisie dan dat ze in de werkelijkheid zijn. Die andere, minder glamoureuze kant zou ik dan ook graag in mijn artikelen laten zien.

Toekomstplannen vind ik moeilijk om te maken aangezien er iedere dag dingen gebeuren die de toekomst kan beïnvloeden. Voor nu zou ik mezelf in de toekomst als een succesvol mediaprofessional willen zien, die het verschil in de media maakt door ook de andere kanten van het vak te laten zien. Niet op een negatieve manier, maar op een realistische manier. Zo blijft media eerlijk en echt. En zeg nou zelf, dat blijft toch interessant om naar te kijken.

Ben je nu benieuwd naar het vervolg van mijn verhaal? Volg mij dan op mijn Facebook en LinkedIn 

Wie weet tot ziens!

6 reacties Voeg uw reactie toe

 1. laurabouman schreef:

  Lekker stukje tekst hoor

  Liked by 1 persoon

  1. Viannebolderdijk schreef:

   Hee Laura, bedankt voor je reactie!

   Like

 2. Eline van de Grootevheen schreef:

  ”Toekomstplannen vind ik moeilijk om te maken aangezien er iedere dag dingen gebeuren die de toekomst kan beïnvloeden”. Ik vind dit een mooie uitspraak! Ik ben benieuwd naar je vervolg artikelen 🙂

  Liked by 1 persoon

  1. Viannebolderdijk schreef:

   Hee Eline, dankjewel voor je reactie!

   Inmiddels staan mijn vervolg artikelen online dus neem gerust een kijkje. En als er vragen zijn hoor ik het graag.

   Like

 3. Suzanne Groenenberg schreef:

  Je hebt me nieuwsgierig gemaakt door “die andere, minder glamoureuze kant”. Ben benieuwd naar je artikelen!

  Liked by 1 persoon

  1. Viannebolderdijk schreef:

   Hee Suzanne, bedankt voor je reactie!

   Inmiddels heb ik het artikel online gezet dus neem gerust een kijkje als je nog interesse hebt naar deze kant van het vak.

   Veel leesplezier!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s