Marouschka Tan

Mijn naam is Marouschka Tan en ook ik ben Media, Informatie en Communicatie student aan de Hogeschool van Amsterdam. In mijn tweede jaar heb ik mij gespecialiseerd in de wereld van de Digitale Media. Dit jaar duik ik hier nog verder in met de specialisatie Digitale Media Strategieën.

Met mijn 20 jaar ben ik net als de rest van mijn generatie erg actief op verschillende Social Media platforms. Dit vind ik een interessante wereld om mij in te verdiepen, omdat ik denk dat het steeds groter gaat worden in de toekomst. Het leukste Social Media platform van dit moment vind ik Instagram, en dit is dan ook precies het platform waar ik in gespecialiseerd ben. Vooral het gebruik van Instagram voor modebedrijven spreekt mij aan en hier over kan je meer lezen in mijn artikelen.

Tijdens mijn stage bij het vrouwenplatform StyleToday, van Sanoma, heb ik verschillende artikelen geschreven en de Social Media kanalen bijgehouden. Daarom vind ik het leuk om mijn tips en ervaringen over Instagram te delen met andere modebedrijven.

Wil je meer over mij te weten komen? Bekijk dan hier mijn LinkedIn pagina.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s