Lois Visser

Digitale media; je kunt er tegenwoordig niet meer omheen. Het is er altijd en overal. Twitter, Facebook, Instagram, Snapchat. Het zijn maar een paar voorbeelden van platformen die tegenwoordig 24 uur per dag aan staan. Waar je ook gaat, je draagt ze altijd met je mee. Dit is natuurlijk een groot voordeel voor zij die elke smoothie, quinoa bowl, cappuccino of broodje avocado moeten delen met hun vele volgers, maar wat betekent dit eigenlijk voor onze huidige samenleving?

Ik – Lois Visser (20)-  ga me de komende tijd bezig houden met de vraag: Wat voor invloed heeft sociale (media) druk op jongeren?

Momenteel  zit ik in het derde jaar van de opleiding Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam en volg dit jaar de specialisatie Digitale media strategieën. Vorig jaar heb ik de specialisatie Tekstschrijven gevolgd. Hier heb ik een halfjaar kunnen werken aan mijn Nederlands en heb ik veel geoefend met het schrijven van artikelen. Uiteindelijk ben ik er toch achtergekomen dat mijn toekomst niet ligt bij tekstschrijven.

Mijn toekomst ligt bij de digitale media. Wat doet dit digitale tijdperk met onze samenleving? Wat voor invloed heeft social media op jongeren? En wat kunnen wij daar als mediaprofessionals aan doen? Dit zijn vraagstukken waarin ik me de komende tijd ga verdiepen. Ik ga onderzoek doen naar de sociale (media) druk op jongeren.

Niks missen? Bekijk dan mijn LinkedIn pagina en blijf me vooral volgen via MICwatching.nl

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s