Roger van Bulken

Mijn naam is Roger van Bulken en ik ben een mediaprofessional in spé. Ik volg de opleiding Media, informatie en communicatie en specialiseer mij op Digitale media strategieën. Erg leuk! Wat nog leuker is, is dat ik mij aan het ontwikkelen ben op het gebied van bedrijfsanimaties en ik wil dan ook graag mijn kennis delen met jullie!

Het medialandschap is constant in verandering en een belangrijke ontwikkeling is de toenemende kracht van het gebruik van video’s bij bedrijven. Ik heb namelijk echt geen zin meer om een hele lange, ingewikkelde tekst te lezen om het onderwerp vervolgens nog niet te snappen. Nee, doe mij maar een video of nog beter: een bedrijfsanimatie! Het liefst eentje van een minuut of 2, waarin alles op een fijne, duidelijke manier wordt uitgelegd.

Nog niet alle bedrijven zijn overtuigd van de kracht van video-animaties. Ik vraag mij af waarom. Zijn ze bang? Is het te veel werk? Kost dat niet enorm veel geld? Allemaal vragen die ik voor jullie ga uitzoeken. Lees mijn artikelen en start de discussie! Interactie is hetgeen waar ik naar zoek.

Advertenties

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. lucasvaerewijckhvanl schreef:

    Leuk geschreven Roger! Interessante onderwerpen!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s