Ilana Glas

on

Hoi, ik ben Ilana Glas en ik ben een student aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik studeer Media, Informatie en Communicatie en ben net begonnen aan mijn 3e jaar. Ik ben nu bezig met de specialisatie Digitale mediastrategieën en ik heb mij vorig jaar al gespecialiseerd in media marketing. Begin volgend jaar start mijn minor Online management wat een leuke nieuwe uitdaging gaat worden.

Zoals je misschien wel verwacht ben ik erg geïnteresseerd in media, daarom heb ik 2 ½ jaar geleden er ook voor gekozen om een media studie te gaan volgen. Door de combinatie van deze studie en een voorliefde voor media ben ik nu hard op weg om een echte mediaexpert te worden.

Vloggers zijn de nieuwe bloggers. Er duiken steeds meer vloggers op en ze zijn niet alleen meer te zien op Youtube, maar beginnen nu op meerdere media platformen bekend te worden. Ondanks de grote kijkers aantallen en de enorme hype die om vloggers heen hangt is het niet altijd duidelijk hoe zij bekend zijn geworden. Hier wil ik bij gaan helpen. Dit wil ik gaan doen door tips te geven over de belangrijkste aspecten van het vloggen.

Als je benieuwd bent naar mijn artikelen blijf dan vooral de website volgen en bekijk mijn LinkedIn pagina.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s