Jamie Vrolijk

Mijn naam is Jamie Vrolijk, 22 jaar oud en inmiddels alweer bijna vier jaar woonachtig in de hoofdstad, maar geboren en getogen in Den Haag.

Ik heb gestudeerd aan de middelbare hotelschool waarvoor ik ook een half jaar stage heb mogen lopen in Barcelona. Nog steeds ben ik drie dagen per week te vinden bij restaurant Mata Hari, waar ik mijn passie voor horeca goed in kwijt kan.

Tijdens mijn mbo-opleiding kwam ik erachter dat ik meer de marketing kant op wilde gaan dus besloot ik te studeren aan de Hogeschool van Amsterdam. En zit ik nu alweer in het derde jaar van de opleiding Media, Informatie en Communicatie.

Zelf ben ik een actieve Instagrammer en ben ik doormiddel van een PR-stage een expertise gaan ontwikkelen op het gebied van social media marketing. Voor het bedenken van horecaconcepten, een juiste content strategie en te zorgen voor een goede merkreputatie, moet je bij mij zijn!

Wil je meer over mij weten? Neem dan een kijkje op mijn Instagram account: jamievrolijk

En wie weet tot ziens!

https://micwatching.nl/2016/10/17/jamie-vrolijk/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s