Nisha Narain

Mijn naam is Nisha Narain en ik ben 25 jaar oud. Ik studeer Media, Informatie en Communicatie en zit op dit moment in het derde jaar. Ik ben geboren en opgegroeid in Amsterdam. Zelf vind ik Amsterdam een interessante en etnische stad, met veel historische waarde.

In het tweede jaar heb ik de richting digitale media gekozen, omdat dat toch echt de toekomst is. Tegenwoordig wordt bijna alles online gedaan, zowel door de ouderen als de jongeren. Ik volg nu de specialisatie Digitale Mediastrategieën aan de Hogeschool van Amsterdam en mijn studie is helemaal gericht op de media en dan vooral de digitale media, dat de toekomst in zijn greep heeft.

Zelf volg en bestudeer ik veel grote bedrijven en de berichten die zij plaatsen op sociale media en dan vooral op Facebook. Dat wordt toch het meest gebruikt door de ‘grote’ bedrijven. In mijn artikelen vertel ik hoe startups Facebook succesvol kunnen inzetten en de 5 redenen waarom je dit wilt doen. Wil je nou weten wat voor tips en redenen ik geef, volg mij dan via www.MICwatching.nl.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s