Larissa Hotting

Beste lezer van MICwatching, leuk dat je mijn stukje leest! Mijn naam is Larissa Hotting (23) en ik heb binnen mijn opleiding, Media Informatie Communicatie, gekozen voor de specialisaties ‘Media Marketing’ en ‘Digitale Mediastrategieën’. Voor MICwatching ga ik regelmatig content online zetten over (social) media opvoeding.

De generaties na mij worden allemaal opgegroeid met social media. Tegenwoordig zie je al kinderen rondlopen met I-pads om zich te vermaken en ze weten maar al te goed hoe deze werken. Maar hoe zit dat dan met de opvoeding van ouders en het onderwijs met betrekking tot (social) media?

Tijdens mijn stage bij een platenmaatschappij heb ik mee mogen maken hoe het er in de wereld van artiesten aan toe gaat, vooral de ónline wereld. Want hoe belangrijk is het tegenwoordig voor iedereen om likes te krijgen en veel vrienden/ volgers te hebben?

Ik vind het vooral interessant hoe wij als mensen met internet en nieuwe technologieën omgaan. Vind je dit onderwerp ook interessant en heb je opmerkingen of vragen? Laat hieronder dan even je reactie achter bij de comments!

Op social media ben ik te vinden op LinkedIn, Facebook, Instagram en Pinterest.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s