Marina Versnel

Hi lezers! Mijn naam is Marina Versnel en ik ben 19 jaar. Ik studeer Media, Informatie & Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam en zit nu in het derde jaar van mijn opleiding. Vorig jaar heb ik mij gespecialiseerd in Mediamarketing en dit jaar houd ik mij bezig met Digitale Mediastrategieën.

Op dit platform wil ik content bieden waar je echt iets aan hebt. Ik houd zelf van social media en maak veel gebruik van Instagram. Toch ga ik hier niet over schrijven, omdat ik op deze redactie al genoeg artikelen daarover kan vinden. Een grotere uitdaging is schrijven over de populaire trend virtual reality.

In het begin van dit studiejaar ben ik naar de Rising Star conferentie van IBC geweest. Daar zag ik deze trend voorbijkomen. Ook heb ik een keer meegedaan aan een onderzoekje waarbij ik een VR-bril op kreeg en mocht kiezen welke ruimte ik het fijnst vond om in te winkelen. Dit is natuurlijk hoe het in de toekomst gaat. Niet de deur uit om te winkelen, maar gewoon thuis op de bank met je VR bril. Onder andere een filmpje hierover kan je vinden op dit platform!

Wil je meer weten over Virtual Reality en alle mogelijkheden die deze trend biedt? Lees dan mijn artikelen op MICwatching
Wil je meer weten over de auteur? Check dan mijn LinkedIn

 

 

 

 

 

 

 

 

2 reacties Voeg uw reactie toe

  1. Joost schreef:

    Wat een interessant onderwerp om over te schrijven! Ik denk dat veel mensen daar wat van kunnen leren.

    Like

  2. marinaversnel schreef:

    Bedankt Joost! Dat is fijn om te horen!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s