De 7 belangrijkste videocontent trends voor 2017 (infographic)

Video, de nieuwe lieveling van bedrijven. Dat blijkt wel uit de verschillende vacatureteksten die online verschijnen. Je bent pas een goede marketeer als je een camera in kunt stellen en er ook nog iets creatiefs mee kunt. In 2016 hebben we videomarketing omarmd, in 2017 is het tijd om mee te doen met de trends. Verhoog daarmee niet onbewust de druk voor jezelf, want dat leren de trends ons juist niet. Hang de Infographic op het prikbord van je bedrijf als reminder voor het komende jaar. 

new-piktochart_843_c96d31d877bd03eac885252303dc923d5d13c470Wat is een trend die jij gaat toepassen in je nieuwe video’s? 

Advertenties

5 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Ruben Coelho schreef:

  Spontaniteit is denk ik hier de key. Het gaat tenslotte om een authentiek beeld waarbij de gebruiker zich echt kan identificeren met jou als persoon, niet het beeld wat je wilt uitdragen.

  Liked by 1 persoon

  1. Anita de Wildt schreef:

   Eens! Kijk naar de vloggers die razend populair zijn bij de jongere doelgroep, vaak om het feit omdat ze (waarschijnlijk) ook extreme dingen zouden willen doen.

   Liked by 1 persoon

   1. Ruben Coelho schreef:

    Ja, goede vergelijking!

    Like

 2. jorritdehaas schreef:

  Ik denk dat humor een van de belangrijkste punten is om video content aan te laten spreken bij een groot publiek. Hoe denk jij hier over?

  Liked by 1 persoon

  1. Anita de Wildt schreef:

   Humor is heel belangrijk! Dat bespreek ik ook in mijn video. (https://micwatching.nl/2016/10/27/dit-is-de-beste-videocontent-voor-bedrijven-video) Ik denk alleen dat je humor echt als trend is doorgekomen in 2015 en 2016. Het is nog steeds belangrijk en essentieel! Maar niet perse iets wat in 2017 nieuw is wat mij betreft. 🙂

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s