Video: 5 manieren om te bloggen zonder (veel) tekst

Wist je dat bedrijven met een actieve blog wel 97% meer leads hebben? Blogs blijven dus onmisbaar, maar bloggen verandert wel. In mijn eerste artikel op MICwatching stelde ik al dat bloggen steeds meer om beeld en minder om tekst gaat draaien. Dat geldt niet alleen voor bedrijfsblogs, maar ook voor particulieren. In dit filmpje laat ik daarom 5 manieren zien om te bloggen zonder al te veel tekst – voor de hobbyblogger én bedrijfsblogger. Inclusief concrete voorbeelden van bloggers die weten hoe het moet!

Pas jij (één van) deze manieren al toe? Of blog jij juist op een heel andere manier?

Meer weten over het nieuwe bloggen? Lees mijn interview met blogexpert Melle Bouwhuis of mijn artikel over hoe je bedrijfsblog (weer) hot en happening wordt.

Bron beeld: Unsplash.com

Advertenties

4 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Marjolein schreef:

  Wat een goed filmpje! Ik merk inderdaad ook wel dat ik mijn aandacht beter kan vasthouden bij blogs met lijstjes of met meer foto’s/weinig tekst. Ik denk wel dat bloggen aan het veranderen is in deze richting, en dat over een tijdje veel minder blogs veel tekst gebruiken.

  Liked by 1 persoon

  1. Maaike Kooijman schreef:

   Dank je! Ben jij van plan om met je eigen blog ook in die richting te gaan?

   Like

 2. SoofvanBoof schreef:

  Nuttige tips waar ik zeker een keertje over na ga denken. Met name het maken van visuals bij je tekst kan volgens mij een mooie toevoeging zijn op datgene wat je deelt.

  Liked by 1 persoon

  1. Maaike Kooijman schreef:

   Bedankt voor je reactie! Vind je dat visuals een tekst vooral aanvullen of dat ze tekst ook kunnen vervangen?

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s