Iris Trommelen

Mijn naam is Iris Trommelen en ik ben een van de auteurs van MICwatching.nl. Met de artikelen die ik en de andere auteurs schrijven houden we jullie op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op gebied van digitale media.

Nadat ik mijn havo afgerond heb, besloot ik om me verder te verdiepen in de wondere wereld van media en marketing. Momenteel zit ik in het derde jaar van de opleiding media, informatie en communicatie.

Ik heb al wat ervaring opgedaan in het werkveld. De afgelopen twee zomers heb ik gewerkt bij de gemeente Werkendam op de afdelingen communicatie en informatiemanagement. Daarnaast heb ik stage gelopen bij Jump! Communicatie. Hier heb ik o.a. onderzoek gedaan naar de social media inzet van retailers.

Ik kan niet meer zonder internet, net zoals vele anderen. Online zijn is voor mij dagelijkse bezigheid geworden. Voor een groot deel van de bedrijven en instellingen geldt dit ook. Sinds het ontstaan van het internet hebben zij ontelbare mogelijkheden om in contact te komen met de klant. Maar op welke manier werkt dit nou het best? Hoe kun je je klant via online inzet binden aan het merk? En hoe bereik je de doelgroep? Ik hou me bezig met de laatste vraag.

Op social media lees ik graag hoe verschillende instellingen communiceren naar de buitenwereld. Dit brengt regelmatig een lach op mijn gezicht op, maar ook wel eens plaatsvervangende schaamte. In mijn artikelen schrijf ik over hoe je jouw doelgroep het beste kunt benaderen, met de juiste taal en via de meest gebruikte kanalen.

Ben je benieuwd? Lees hier het artikel wat ik heb geschreven over chatbots. Ook kun je hier mijn artikel over e-mailmarketing lezen. Ik ben persoonlijk te volgen en te bereiken via Linkedin.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s