Liese Fokke

Wist je dat Facebook zó 2015 is? Kinderen lachen hun ouders uit omdat zij nog gebruik maken van Facebook. Snapchat is dé app van het moment. Hoe lang dat nog duurt is nog maar de vraag. Voordat we het weten, is er een nieuwe app en is Snapchat verleden tijd!

Ik, Liese Fokke, ben gespecialiseerd in het ontdekken en analyseren van de nieuwste ontwikkelingen en laatste trends met betrekking tot sociale media, website design en andere vormen van online media. Ik kan je de toekomst voorspellen. Hoe ik dat doe? Ik ben verbonden met veel sociale mediakanalen die ik elke dag uitgebreid doorzoek en analyseer om nieuwe veranderingen en ontwikkelingen te ontdekken. Om dé nieuwe trend te voorspellen, moet je niet alleen naar Nederland of Europa kijken maar moet je ook naar landen als China of Zuid-Afrika. Je weet maar nooit waar The next best thing zich schuilhoudt.

Neem bijvoorbeeld de app WeChat. Dit is de populairste app in China. Iedereen met een smartphone heeft de app WeChat. Met deze app kun je bijna alles, zonder dat je ook maar één moment de app hoeft te verlaten. Het is Facebook, WhatsApp, Snapchat, LinkedIn, Instagram, Tripadvisor, Thuisbezorgen.nl, Uber, Google, Google Maps etc. in één. Je kunt het zo gek niet verzinnen of WeChat heeft het. WeChat is revolutionair en wie weet wordt deze app over vijf jaar wel dé app in Nederland…

Meer weten over de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van sociale media of online media? Dan bent u bij mij aan het juiste adres.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s