Anil Ramautarsing

Beste lezers!

Mijn naam is Anil Ramautarsing en ik ben 41 jaar. Ik ben student aan de Hogeschool van Amsterdam en volg de opleiding Media, Informatie en Communicatie.

Ik ben werkzaam geweest als Business Analist bij Yacht B.V. in WTC op de afdeling Business Unit. Interim-professional bij hoofdkantoor ABN-AMRO Bank N.V. op de afdeling Riskmanagement. Het mede leidinggeven aan en werkverdeling binnen het project in, dit omdat het project te groot was voor alleen een projectmanager. Ik was het eerste aanspreekpunt voor de projectleiding met betrekking tot de werkzaamheden van het projectteam, externe ICT-organisaties (Expedia, TATA Consultancy Services, IBM) en het management en het zorgen voor een goede communicatie met deze verschillende partijen. Verder was mijn taak het schrijven van diverse requirements, o.a. functioneel ontwerp, plan van aanpak, inventarisatie van informatiebehoefte, vooronderzoek doen om de gevolgen van de voorgestelde wijzigingen op de systemen in kaart te brengen. Tenslotte op basis hiervan bepalen wat de beste oplossingsrichting is om de wijzigingen te realiseren (Impact Analyse). Om tot beslissingen te komen is het inventariseren van vragen, wensen en het signaleren van knelpunten belangrijk voor het doen van voorstellen voor oplossingen. Periodiek assisteerde ik bij het organiseren van vergaderingen en presentaties voor het management m.b.t. de projectvoortgang.

Ik vind communiceren en het omgaan met veel mensen erg leuk. Ik wil op deze opleiding de taal en communicatievaardigheden bijgespijkerd hebben. Ik vind de bedrijfscultuur van bankinstellingen erg fijn en wil na het afronden van mijn opleiding graag weer terug.

Op MICwatching zal ik komende weken schrijven over webcam, hoe bedrijven dit inzetten bij klantenservice en bij het geven van advies.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s