Aijda Farag Saad

De digitalisering heeft veel veranderd in ons landschap. Ik hoor nog bij de ‘na school achter de computer zitten en MSNen generatie.’ Van een pieper, naar een smartphone, die alles regelt binnen handbereik en van een CD-ROM speler naar een Spotify app, met ongekend veel muziek wat je online kan streamen.

Mijn naam is Aijda Farag Saad (28) en momenteel ben ik een derdejaars Media, Informatie & Communicatie deeltijd studente aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik werk als officemanager bij TSR Total Sound Reinforcement. Dat is een techniekbedrijf waar zij licht, geluid en beeld faciliteren voor evenementen, concerten, theater of bedrijven. Dit is een van de redenen waarom ik het technische aspect in de creatieve sector zo interessant vind.

Muziek, mode, kunst en events houden mij dagelijks bezig. Het is niet alleen een hobby, maar ik maak er ook en freelance job van. Zo heb ik een aantal modeshows en kunst expo’s georganiseerd waar digitale technologie wordt toegepast. Mijn vrienden omschrijven mij als een georganiseerd, leergierig en spontaan persoon die zich graag bezighoudt met creatieve projecten.

Als mediastudent ben ik goed op de hoogte van alle digitale trends en ontwikkelingen. Ik ben nieuwsgierig naar de technologische ontwikkelingen in de creatieve sector. Bijvoorbeeld een hologram concert bijwonen of thuis uitgaan met Virtual Reality.

Nieuwsgierig? Blijf mij dan volgen op MICwatching.nl of neem een kijkje op mijn LinkedIn.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s