Draagbare Technologie, wat kunnen we ermee?

Met het ontwikkelen van nieuwe technologieën, waarbij innovatie een grote rol speelt, hebben we onder andere het resultaat van draagbare technologie. Steeds meer mensen maken hier gebruik van door middel van kleding of accessoires, waarin kleine sensoren verwerkt zijn, die je beweging of slaap kunnen meten. Consumenten worden hierbij onderdeel van het sociale aantrekkingsveld. Draagbare technologie is niet alleen functioneel, het wordt ook steeds hipper om te dragen. In de infographic hieronder is een overzicht weergegeven van bekende wearables met bijbehorende functies.

Infographic Wearables

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s