Instagram marketing succesformule [Infographic]

Schermafbeelding 2017-11-06 om 05.47.48.png

Solls, Brian (12 maart, 2013) The Gap Between Social Media And Business Impact: 6 Stages Of Social Business Transformation. Geraadpleegd op 3 november 2017. http://www.briansolis.com/2013/03/the-gap-between-social-media-and-business-impact-introducing-the-6-stages-of-social-business-transformation/

 

Van Den Hout, Sjors (12 februari, 2015) Instagram marketing: zo vergroot je je follower base [onderzoek]. Geraadpleegd op 3 november 2017. https://www.frankwatching.com/archive/2015/02/12/instagram-marketing-zo-vergroot-je-je-follower-base-onderzoek/

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s