Donna Escobar Mendoza

Lees je liever een artikel van 800 woorden of kijk je liever een video van 30 seconden? Zoals veel andere mensen kies ik liever voor een video, zo houd je de aandacht van de kijker goed vast.

Mijn naam is Donna Escobar Mendoza. Ik ben 21 jaar en ik kom uit de allerleukste stad van Nederland: Utrecht. Ik studeer Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam en dat geeft mij de mogelijkheid om op MICwatching interessante en hulpvolle artikelen te plaatsen voor de digitale media liefhebbers en vakgenoten.

DonnaLydia

In mijn vrije tijd kijk ik graag naar een goede voetbalwedstrijd, zit ik in de bioscoop of lees ik online over de nieuwste trends op het social media gebied. Al deze hobby’s heb ik tijdens mijn stage bij KPN kunnen gebruiken. Hier zat ik namelijk bij een super gezellig team waar ik blogs kon schrijven voor Beleef KPN over films, apps, de nieuwste telefoons en sport. Tijdens mijn stage heb ik veel geleerd over content schrijven, SEO en aantrekkelijke lay-outs maken.

Mijn vorige specialisatie was Mediamarketing. Tijdens deze specialisatie heb ik mij nog meer verdiept in online marketing, marketing management en e-commerce. Hierdoor heb ik veel kennis opgedaan over hoe bedrijven in elkaar zitten en wat zij allemaal in kunnen zetten om succesvol te worden.

Zoals ik al zei houd ik me veel bezig met de nieuwste trends in social- en digitale media. Een van de grootste trends van het afgelopen jaar is videocontent. Bijna elk social media bedrijf is ermee bezig, of het een live-video, een instructievideo of een boomerang is, videocontent is overal.

Ik richt me vooral op de beste manieren om videocontent te gebruiken. Er zijn namelijk oneindig veel mogelijkheden om videocontent in te zetten voor jouw bedrijf. Maar wat is de beste manier voor jouw bedrijf? Ben jij ook benieuwd hoe jij videocontent het beste kan gebruiken? Lees dan mijn artikelen om op de hoogte te blijven van de nieuwe trends.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s