Laura Estrada Londoño

Hoe zet je jouw merk op de kaart? Welke kanalen gebruik je hiervoor en op welke trends speel je in als merk? Eén succesrecept is er niet, maar met een juiste marketingstrategie en een vooruitziende blik kom je al een heel eind.

Mijn naam is Laura Estrada Londoño (22), ik ben derdejaars student van de opleiding Media, Informatie & Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Hiervoor heb ik de opleiding Luchtvaartdienstverlening gevolgd en bijna twee jaar bij de KLM gewerkt. Een ontzettend leuke periode, maar toch verlangde ik naar meer.

In het tweede jaar van MIC heb ik de specialisatie Mediamarketing gevolgd en dit jaar specialiseer ik mij in Digitale Media Strategieën. Vorig jaar heb ik een stage mogen lopen bij Coebergh Communicatie & PR. Hier heb ik verschillende merken vertegenwoordigd waaronder PANDORA, Hermès en INK Hotel Amsterdam. Met het helpen organiseren van vele events, het samenwerken met verschillende journalisten en influencers en het verwerken van de publiciteit rondom de projecten, heb ik heel veel verschillende ervaringen opgedaan.

Voordat ik begon aan mijn studie klonk ‘marketing’ mij erg saai in de oren. Ik had niet verwacht, dat juist deze richting mij zo zou aantrekken. Na het volgen van de basisvakken marketing in het eerste jaar, de specialisatie marketing en mijn stage was ik om. Het is voor mij duidelijk geworden dat ik mijzelf later zeker in de ‘PR/marketing wereld’ zie werken. Vooral mode- en beautybranche trekken mij enorm.

Wat dit schooljaar op de planning staat, is het afronden van mijn specialisatie en een minor volgen in het buitenland.

Op MICwatching ga ik artikelen plaatsen over marketing en PR. Zo wil ik mij meer verdiepen in het geheim achter de online marketingstrategie van grote merken en de trends, die je als merk niet aan je voorbij kan laten gaan. Ook ga ik het hebben over shoppen via social media, iets wat je steeds vaker voorbij ziet komen. Daarover later meer!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s