Elisabeth Padberg

Jouw website staat net online, maar je hebt weinig bezoekers? Hoe zorg je ervoor dat je website onder de aandacht komt bij je doelgroep? SEO kan hier erg bij helpen.

Mijn naam is Elisabeth Padberg en ik studeer Media, Informatie en Communicatie. Ik zit inmiddels in mijn derde jaar en ik doe op dit moment de specialisatie digitale mediastrategieën. Tijdens mijn stage afgelopen jaar bij een start-up, was één van mijn taken het bedrijf te laten groeien. Het liefst zo hard mogelijk natuurlijk, want bereik is in de eerste fase erg belangrijk. Om het bedrijf zo snel mogelijk te laten groeien moest ik de sociale media up-to-date houden en de website op SEO-gebied optimaliseren. Tijdens mijn studie bij de specialisatie Digitale Media heb ik afgelopen jaar ook een analyse gemaakt voor de Knowledge Mile om hun website zo hoog mogelijk in de zoekresultaten te krijgen. Ik moest een advies uitbrengen wat op SEO gebied nog beter kon voor de Knowledge Mile. Hierdoor heb ik via mijn studie en stage al ervaring en kennis opgedaan op het gebied van SEO.

Het vindbaar zijn van je website in de zoekresultaten voor je doelgroep is erg belangrijk. Maar waarom is dit tegenwoordig zo belangrijk? Daarom ga ik mijn content voor MICWatching richten op SEO. Hiermee wil ik bedrijven, voornamelijk start-ups, een helpende hand bieden om hun website zo vindbaar mogelijk te maken voor de doelgroep. Met mijn kennis die ik heb opgedaan bij mijn stage en studie wil ik duidelijk maken waarom het tegenwoordig onmisbaar is om je website op SEO-gebied te optimaliseren.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s