Emma Mol

Zonder dat mensen het misschien zelf willen gaan ze vrijwel altijd mee met trends. Of het nou trends in de mode zijn, trends in verschillende maaltijden of op het gebied van digitale media, als jij er niet in mee gaat hoor je er niet meer bij. Als toekomstig mediaprofessional vind ik dit soort ontwikkelingen mega fascinerend en wil ik mij hier zoveel mogelijk in verdiepen.

Mijn naam is Emma Mol, ik doe momenteel de opleiding Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Al sinds dat ik een klein meisje ben heb ik een enorme fascinatie voor de mediawereld. Mijn eerste droom was het hebben van een eigen fashion magazine. Een paar jaar later wilde ik televisie maken en presenteren. Momenteel houd ik mij het meeste bezig met nieuwe digitale mediatrends en strategieën. Waarom? Omdat dit de toekomst is. Het hele bedrijfsleven staat momenteel op zijn kop doordat iedereen up-to-date wil blijven en mee wil gaan in de nieuwe trends op het gebied van digitale media. Dit heb ik ook gemerkt tijdens mijn stage bij het online marketing bedrijf OrangeBuddies Media.

Waar mijn interesses momenteel het meest liggen zijn de zogenaamde disruptieve technologieën. Hierbij kan je denken aan blockchain, internet of things en artificial intelligence. Ik probeer deze trends allemaal zo goed mogelijk in de gaten te houden zodat ik weet wat er momenteel allemaal in het bedrijfsleven speelt. Door mij hier zoveel mogelijk in te verdiepen hoop ik in de toekomst bedrijven te helpen bij het oplossen van problemen die hiermee te maken hebben.
In mijn contentproducties op MICwatching zal ik mij voornamelijk gaan richten op de blockchaintechnologie in de retailsector.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s