Femke Kamstra

Blockchain. Een van dé technologieën anno 2018. Een technologie waar betrouwbaarheid gegarandeerd is. Geen tussenpersonen. Geen manipulatie. Klinkt goed toch? Dat was ook precies mijn gedachte. Maar toen ik mij erin ging verdiepen werd het één groot doolhof. Veel informatie, moeilijke vaktermen en vooral de vraag; hoe is dit überhaupt mogelijk? Na verschillende experts met hun visie achter blockchain gehoord te hebben, was de basis voor mij duidelijk. Maar ik snap dat het voor jou, als lezer, allemaal nog abstract klinkt. Daarom wil ik je in mijn blogs de basis uitleggen in ‘Jip en Janneke’ taal. Zo hoef je niet forum na forum te lezen maar weet je na het lezen van een aantal blogs gelijk de basis.

Maar voordat we hierover beginnen. Wie ben ik eigenlijk?

Femke Kamstra. 21 jaren jong en ik woon in het pittoreske dorpje Barneveld. Op dit moment zit ik in mijn derde jaar van de opleiding Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Waarom deze opleiding? Omdat ik houd van content. Content maken, content lezen, checken, plannen. Ga zo maar door. Het boeit mij wat mensen denken, waarom ze zo denken en wat ze vervolgens met hun gedachte doen. Daarom vind ik blockchain zo interessant. Want wat gaat een nieuwe technologie veranderen in de maatschappij en in ons leven? Het wordt vergeleken met de komst van het internet. Wat natuurlijk een impact, zowel positief als negatief, had op veel mensen. Ik ben benieuwd!

Dus tip: lees mijn blogs en je komt erachter wat blockchain voor jou kan betekenen in de toekomst!

Naast school werk ik als Junior Content Manager bij Code Blauw, kijk ik het liefst series als Homeland en Designated Survivor en hecht ik veel waarde aan tijd doorbrengen met mijn familie en vrienden.

Dat is in een notendop wie ik ben én het onderwerp waar ik het graag met jullie over wil hebben. Ik hoop dat je veel plezier hebt in het lezen van mijn artikelen en mocht je tips, vragen of opmerkingen hebben; let me know!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s