Ian van Dijk

Heineken, Apple, Red Bull en Nike. Bij het horen van deze merken krijg je al een bepaald gevoel. Elk merk geeft weer een ander gevoel. Dit kan komen door video’s die je ziet, evenementen waar je bent geweest en zelfs door je opvoeding. Het is een sterk en overtuigend gevoel. En naar dat gevoel zijn de marketeers van nu naar opzoek.

Mijn naam is Ian van Dijk (25), ik ben derdejaars student van de opleiding Media, Informatie & Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Hiervoor heb ik succesvol de opleiding Junior Producer afgerond aan het ROC van Amsterdam in Hilversum. Door mijn studie heb ik al ruim ervaring in televisie en online productie, waar mijn passie ook lig sinds ik een kind was. Naast televisie en online, heb ik nog een andere passie en dat is marketing.

In het tweede jaar van MIC heb ik de specialisatie gevolgd, waar ik mijn kennis heb mogen verbreden met vakken zoals marketingresearch, marketingmanagement en beïnvloedingspsychologie. Deze vakken hebben mij de inspiratie gegeven om hier dieper op in te gaan en mij dit jaar laten specialiseren in de specialisatie Digitale Media Strategieën.

Vorig jaar heb ik stage mogen lopen bij NewBe. Dit is een productiebedrijf die zich hoofdzakelijk bezighoudt met online content. Tijdens mijn stage heb ik mijn ervaring in productie mogen vergroten en mijn kennis in marketing mogen verbreden. Dit heeft mij de bevestiging geven om verder gaan met het produceren van verschillende formats en dit te combineren met marketing.

Op MICwatching zal ik artikelen plaatsen, waar ik momenteel mee bezig ben. In mijn eerste artikel kunt u gaan lezen over Experience Marketing. Ik ga mij meer verdiepen in deze mediastrategie, die een merk echt tot leven kan laten komen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s