Isabella de Haan

Stel: je loopt in de stad en in de buurt van jouw favoriete winkel ontvang je een melding via je telefoon met een leuke aanbieding. Je bent op het vliegveld en krijgt speciale content aangeboden gebaseerd op de plek waar je bent. Of je bouwt een korting op wanneer je een winkel meerdere keren bezoekt. Dit zijn allemaal voorbeelden van location based marketing.

Mijn naam is Isabella de Haan. Ik ben 19 jaar, woon in Amsterdam en ben nu derdejaars Media, Informatie en Communicatie studente aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast mijn studie ben ik werkzaam als onderzoeksassistente bij de Nederlandse Publieke Omroep.

In het tweede jaar van mijn opleiding heb ik de specialisatie Digitale Media gevolgd waar ik meer heb geleerd over het digitaal publiceren van tekst, beeld en audiovisueel materiaal in een crossmediale context. Daarnaast heb ik een eigen blog opgezet, samen met een projectgroep een app ontwikkeld en beheers ik meer kennis over onderwerpen als SEO en SEA. Ook heb ik stage gelopen bij de Nederlandse Publieke Omroep. Hier werkte ik als vormgever voor het visualiseren van onderzoeken. Dit jaar ben ik bezig met mijn specialisatie Digitale Mediastrategieën en volg ik een minor.

Door technologische ontwikkelingen, infrastructuur en databronnen nemen de mogelijkheden van locatie gebaseerde marketing steeds verder toe. Hoe kunnen bedrijven dit soort advertising op de best mogelijke manier inzetten? Wat zijn de mogelijkheden? En voor welke bedrijven en consumenten is dit interessant?

Op MICwatching schrijf ik artikelen die antwoord geven op deze vragen en meer dat te maken heeft met location based marketing.

Veel leesplezier!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s