Marit van Dongen

Dat online shoppen populairder is dan ooit, is geen verrassing. De opkomst van allerlei soorten technologie maakt dit proces steeds eenvoudiger en daarmee aantrekkelijker. Maar ook binnen de fysieke retail-wereld ontwikkelt technologie zich in een razendsnel tempo.

Je pincode intoetsen om te betalen? Niet nodig. Je houdt je pinpas nog geen seconde boven het pinapparaat en je kunt door naar de volgende winkel. Onderweg daar naartoe wordt je aandacht getrokken door een flitsende campagne die afgespeeld wordt op  een enorm beeldscherm. Maar hoe zal dit zich in de toekomst ontwikkelen? Waar liggen de kansen of juist de bedreigingen voor retailers? Hoe zorgt de ambachtelijke slager ervoor dat hij het technologische tijdperk bij kan benen?  Maar ook: waar liggen er kansen voor bijvoorbeeld adverteerders? Dit zijn vragen waar ik je antwoord op ga geven.

Marit wie? 
Maar wie ben ik? Mijn naam is Marit van Dongen en ik studeer Media, Informatie en Communicatie. Zo lang als ik me kan herinneren, heb ik een liefde voor taal. Of eigenlijk meer ‘een gevoel’. Daarom heb ik in mijn tweede jaar de specialisatie Tekstschrijven gevolgd. Ik vind het een enorm mooie en leuke uitdaging om persoonlijke verhalen om te vormen tot kunstwerkjes. Mijn grootste passie ligt bij het schrijven en vertellen van human interest verhalen, maar zolang ik met tekst en taal bezig kan zijn, ben ik al snel tevreden.

Tegelijkertijd ben ik ook enorm geïnteresseerd in digitale media en (online) marketing. In het huidige medialandschap doe je niet mee als je niet opvalt. Daarom vind ik het waardevol, maar vooral erg leuk, om meer te leren over hoe je bedrijven, merken en personen op een innovatieve en creatieve manier in de markt zet. Vandaar dat ik er in mijn derde jaar voor heb gekozen om me te specialiseren in digitale media.

Heb je opmerkingen of een prangende vraag? Neem dan gerust contact met me op. Reageer onder dit bericht of bekijk mijn website: www.maritvandongen.com

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s