Maxime le Cotey

Ik ben Maxime en ik ben gespecialiseerd in de offline millenials van 20 tot 35 jaar. De groep bestaat uit ervaren social media kenners/gebruikers, die online-moe zijn geworden. Ze willen alleen online zijn als het noodzakelijk is en gebruiken sociale media minder uit een gewoonte. Ze zijn zich bewust van hun tijd die ze online zijn en willen dit ook nuttig besteden. Daarom zijn ze erg lastig te bereiken. Ik kan je vertellen hoe jij je bedrijf kan neerzetten zodat deze klant jouw advertenties WIL zien.

Ik ben gespecialiseerd in het onlinegedrag van deze groep; hoeveel tijd ze besteden op welk medium, welke apps ze gebruiken en waar en wanneer ze dat doen. Niet alleen weet ik precies wat ze online doen, ook weet ik wie deze mensen zijn; waar ze vandaan komen, wat hun interesses zijn en waar ze het meeste waarde aan hechten.

Ik leer je niet alleen de beste ‘tricks’ om ze te benaderen, ik leer je ook deze doelgroep te begrijpen zodat je het vertrouwen van deze (potentiele) klant krijgt. Wanneer je dat vertrouwen hebt, zal de klant jouw advertenties ook als nuttig beschouwen.

Als professional kan ik je vertellen waarom deze doelgroep belangrijk is om te bereiken en van toegevoegde waarde is voor jouw bedrijf. Ik kan je helpen bij het maken van een strategie om deze mensen te benaderen, te binden en tot vaste klant te maken.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s