Maxime le Cotey

Steeds meer studenten en eind twintigers, begin dertigers uit mijn omgeving worden zich bewust van hun dagelijks social media gebruik. Ze hebben geen zin meer om continue online te zijn. Ze verwijderen Instagram, Facebook en andere platformen van hun telefoon. Allemaal voor een beetje rust; niet constant die ‘trigger’ die je uit je concentratie haalt. De tijd die ze online zijn, willen niet lang maken en vooral nuttig besteden.

Ik ben Maxime en ik ben gespecialiseerd in de offline millenial doelgroep van 20 tot 35 jaar. De groep bestaat uit ervaren social media kenners/gebruikers, die online-moe zijn geworden.  Ze zijn zich bewust van hun tijd die ze online zijn en willen dit ook nuttig besteden. Daarom zijn ze erg lastig te bereiken. Ik kan je vertellen hoe jij je bedrijf kan neerzetten zodat deze klant jouw advertenties WIL zien.

Ik ben gespecialiseerd in het onlinegedrag van deze groep; hoeveel tijd ze besteden op welk medium, welke apps ze gebruiken en waar en wanneer ze dat doen. Niet alleen weet ik precies wat ze online doen, ook weet ik wie deze mensen zijn; waar ze vandaan komen, wat hun interesses zijn en waar ze de meeste waarde aan hechten.

Ik leer je niet alleen de beste ‘tricks’ om ze te benaderen, ik leer je ook deze doelgroep te begrijpen zodat je het vertrouwen van deze (potentiele) klant krijgt. Wanneer je dat vertrouwen hebt, zal de klant jouw advertenties ook als nuttig beschouwen.

Als professional kan ik je vertellen waarom deze doelgroep belangrijk is om te bereiken en van toegevoegde waarde is voor jouw bedrijf. Ik kan je helpen bij het maken van een strategie om deze mensen te benaderen, te binden en tot vaste klant te maken.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s