Nikita Schipper

Op acht jarige leeftijd heb ik voor het eerst kennis gemaakt met sociale media, namelijk met Hyves. Krabbelen naar je vrienden, persoonlijke berichten versturen en spelletjes spelen hoorden daar allemaal bij. Een nieuwe wereld waarin je contacten kan onderhouden, maar ook nieuwe mensen kan ontmoeten. Hyves is onderhand afgeschreven, maar andere sociale media zijn nog steeds erg populair. En ik ben altijd erg nieuwsgierig naar deze sociale media en hoe ik dit persoonlijk als blogger in kan zetten.

Mijn naam is Nikita Schipper (19) en ik volg de opleiding Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Momenteel woon ik in Alkmaar waar ik ook stage heb gelopen bij het Noord-Hollands Dagblad: Alkmaarsche Courant. Hierdoor heb ik mijn journalistieke ervaring uitgebreid. Ik heb ontdekt dat ik schrijven ontzettend leuk vind. Door middel van mijn blog nikitaschipper.com wil ik een stukje van mijn leven met de wereld delen, terwijl ik mijn schrijfvaardigheden verder blijf ontwikkelen. Mijn blog promoot ik via verschillende sociale media, waarvan de belangrijkste Instagram is.

Tijdens mijn studie heb ik veel geleerd over het creëren van content en het inzetten van (sociale) media voor marketing doeleinden. Ik ben dan ook erg geïnteresseerd in dit vakgebied. Ik breid mijn kennis elke dag uit door hier meer over te lezen, maar vooral door de kennis zelf toe te passen.

Ik wil mijn expertise gebruiken om andere bloggers verder te kunnen helpen. Mijn artikelen zullen dan ook gericht zijn op bloggers die Instagram in willen zetten om te groeien en meer bezoekers en lezers te genereren.

Wil jij als blogger meer bezoekers genereren door Instagram in te zetten, maar weet je niet goed hoe? Weet je niet goed hoe je dit aan kan pakken en jouw doelgroep kan bereiken? Dan ben ik de juiste persoon voor jou!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s