Joan Bhagwandin

foto joan-01Tegenwoordig is het normaal om een persoon te googelen. De zoekresultaten verwijzen je naar diverse social mediakanalen die deze persoon afbeeldt als actief, gezond, modieus of betrokken. Hij of zij heeft een innerlijk en uiterlijk waar je verliefd op kan worden, maar in de realiteit is dat vaak anders.

Ik kan nu een prachtig verhaal neerzetten over wie ik ben en waarom ik het ga maken in de digitale mediawereld. Maar, als we kort door de bocht gaan beschrijven wie ik ben, ben ik bot. Ik ben een “school drop-out”, een verkeersslachtoffer en onzeker.
Eigenlijk weet ik niet wat ik wil doen in mijn leven en dit is de harde realiteit. Zodra als we al deze woorden gaan analyseren komen we erachter dat er meer toe doet dan alleen woorden.

Ik ben een doorzetter. Ik heb mijn Mbo-opleiding op niveau 4 niet in Amsterdam kunnen afronden omdat mijn opleiding alleen tot niveau 3 gaat. Ik ben elke dag helemaal afgereisd naar Bergen op Zoom. Vijf dagen in de week ben ik per dag in totaal vijf uur heen en weer gaan reizen om mijn diploma te kunnen halen.

Ik ben oplossingsgericht. Aan het einde van het eerste jaar van mijn Hbo-opleiding ben ik geschept door een auto. In totaal ben ik een jaar bezig met revalideren en ik heb een grote achterstand opgebouwd op school. De studentendecaan vond het slim om mij terug te plaatsen naar het tweede jaar, omdat ik te veel lessen heb gemist. Ondanks de tegenslagen ben ik niet bij de pakken neer gaan zitten, maar heb ik een plan opgesteld zodat ik alsnog in het derde jaar mag beginnen met minimale achterstand.

Ik ben stressbestendig. Hoe slecht de situatie eruitziet, ik probeer altijd mijn hoofd boven water te houden en kijk ik of ik er toch iets aan kan doen om de situatie te verbeteren.

Ook ben ik eerlijk. Mijn verleden is niet perfect, maar ik zal er nooit omheen draaien wie ik echt ben. Eerlijkheid duurt het langst. Al deze gebeurtenissen maken mij tot wie ik ben. Joan Bhagwandin, ik studeer Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Een positieve dame in de bloei van haar leven. Ik ben een doorzetter, oplossingsgericht, stressbestendig en eerlijk.

Door mijn kennismaking op deze manier neer te zetten probeer ik te laten zien dat er vaak meer analyse aan te pas komt dan wat er in één opslag te zien valt. Daarom vind ik het leuk om het met jullie te hebben over SEO (Search Engine Optimization) en SEA (Search Engine Advertising). Hiermee neem je een kijkje achter de schermen en leer je hoe je het beste uit jouw website en advertising kan halen doormiddel van o.a. analyseren.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s