Joelle Alagahgi

20 jaar geleden dachten mijn ouders dat ze Dennis op de wereld gingen zetten, toen werden ze verrast door een Joelle. 20 jaar later zit ik nog steeds vol met verassingen. Wat vroeger een droombaan als plastisch chirurg zou zijn, is nu veranderd in een droombaan als journalist voor Vogue.

Als klein kind las ik veel tijdschriften. Wat begon bij de Jippo, werd al gauw de Hitkrant. Niet veel jaren later kocht ik mijn allereerste Nederlandse Vogue. Ik sloeg deze thuis open en werd overweldigd met de prachtige foto’s en opzet van het tijdschrift. Ik had inmiddels al een grote passie voor mode ontdekt, maar na het lezen van mijn eerste Vogue, had ik mijn passie voor schrijven gevonden.

De jaren hierna ontstonden vooral uit het verder oriënteren in de tijdschrift en – modebranche. De tijd brak aan om mij in te schrijven voor mijn studie en koos voor de studie: Media Informatie en Communicatie. Na een afgeronde beroepsoriënterende stage als social media expert bij het schoenenmerk Feraggio en specialisatie Audio Visueel, zit ik nu in mijn derde jaar, waar ik momenteel de specialisatie Digitale Mediastrategieën volg.

Nu is het tijd voor het echte werk. In mijn artikelen focus ik mij op de mode industrie en de marketing problemen waar zij tegen aan lopen. Vragen zoals “Waarom worden er alleen haar dunne modellen gebruikt?” en “Ik zie haast geen gekleurde of buitenlandse modellen in campagnes staan, is dat normaal?” beantwoord ik in mijn content. Trekt dit jou aan? Hou dan vooral mijn artikelen in de gaten.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s