Jonathan Luzolo

Merken zetten tegenwoordig onrealistische standaarden over hoe jij en de maatschappij er uit zou moeten zien. Tijdens de fashionweeks in Londen, Parijs en Milaan, maar ook op social media zijn vaak de dunne blonde modellen die dé nieuwste collecties van de grote modemerken presenteren. Op welke manier hebben grote modemerken invloed op hoe wij naar de samenleving kijken? Veranderd hierdoor ook ons gedrag? In hoeverre spelen social media hier een rol in? En vinden wij zelf ook dat altijd er altijd maar perfect uit moet zien? Of heeft men anno 2018 meer behoefte aan authenticiteit?

Dagelijks worden wij zowel online als offline geconfronteerd met reclame die mensen nét iets mooier wegzetten dan dat ze daadwerkelijk zijn. Ook ik kom hier regelmatig mee in aanraking, zowel privé als met mijn werk. Maar wie ben ik? Mijn naam is Jonathan Luzolo (22). Ik ben geboren en getogen in Klundert. Een klein dorp in de buurt van Roosendaal. Momenteel woon ik in Utrecht en studeer ik Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Om mijn brood te verdienen creëer en realiseer ik als freelance mediaprofessional verschillende concepten en formats voor Youtube en TV. Daarnaast werk ik als stylist voor diverse opdrachtgevers.

Door MICwatching krijg ik de kans om mijn kennis en ervaringen binnen de mediabranche over verschillende onderwerpen met jou te delen. Volg mij om op de hoogte te blijven van mijn artikelen. Mocht je vragen hebben, schroom dan niet om deze achter te laten in de comment. Ik kijk er naar uit om jullie comments terug te lezen en eventuele vragen te beantwoorden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s