Niels Krikke

De marketingwereld is een bijzonder fenomeen. Jaar in jaar uit zien we steeds meer pretentieuze termen verschijnen: een ‘Design Thinking’ hier, een ‘Storytelling’ daar. Het ontwijken van deze vage termen is ondertussen te vergelijken met de verwoede pogingen van een klein kind dat op een zomerse dag zijn blote voeten niet probeert te branden aan het hete strandzand.

Misschien dat het wel komt omdat ik iets te lang in de polder heb gewoond, dat ik simpelweg wat te nuchter ben geworden; maar als ik ergens niet tegen kan, dan zijn het mensen die hun antwoorden verstoppen in paragrafen vol klinklare onzin. Gelukkig heb ik wat goed nieuws voor je: mijn naam is Niels Krikke en ik ben hier om een eind te maken aan de pretentieuze storm. Het is hoog tijd voor een frisse wind.

In 2016 besloot ik mijn eigen bedrijf te starten. Na een paar jaar product- en portretfotografie te hebben gedaan voor verschillende bedrijven, was het voor mij hoog tijd om een nieuwe richting te kiezen. Foto’s zijn namelijk hartstikke leuk, maar laten we wel wezen, mensen denken tóch wel dat ze ”het zelf ook wel kunnen”. En zo ben ik de wondere wereld van het schrijven ingerold. Op dat moment waren het vooral nog verhalen, maar daar kwam al snel een einde aan. Het kwartje viel voor mij pas echt in mijn periode bij NU.nl, waar ik afgelopen jaar een aantal maanden branded content artikelen heb mogen schrijven. De conclusie? Marketing en sales zijn echt mijn ding, maar dan wel zonder poespas.

Ondertussen heb ik me gespecialiseerd in verschillende digitale marketingtechnieken, van SEO en emailmarketing tot de fijne kneepjes van social media. Mijn specialisme ligt op het moment vooral in conversieoptimalisatie en het Google Ads Network. Dat is dan ook wat je hier van mij kunt verwachten.

Goed, genoeg gezwets, let’s get this show on the road!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s