Julia de Kloet

Hallo! Mijn naam is Julia de Kloet, ik ben 19 jaar en ben momenteel derde jaars Media, Informatie en Communicatie (MIC) student. In mijn studie heb ik mij een half jaar gefocust op mediamarketing. Nu heb ik er voor gekozen om mijn kennis uit te breiden en me te gaan focussen op de digitale media wereld. Ik heb daarom niet geheel onverwachts voor de specialisatie Digitale Media Strategieën gekozen.

 

Zoals ik al vertelde, heb ik me vorig jaar vooral gefocust op marketing. Ik heb om mijn kennis te delen en om nog veel meer te leren drie maanden stage gelopen bij Bindinc. Bindinc is een multimediale uitgeverij wie onder meer pasklare entertainment-metadata en epg-data levert voor apps en tv-gidsen. Die klinkt allemaal erg ingewikkeld maar dat valt best mee. Ik heb drie maanden meegelopen op de marketing en communicatie b2b afdeling. Mijn belangrijkste taak was het schrijven van korte artikelen op de website voor de b2b afdeling. Maar dit was niet mijn enige taak. Zo heb ik ook nog verschillende infographics ontworpen om de doelgroep van de lezers in kaart te brengen en ben ik druk bezig geweest met het aanpassen van de SEO op de website.

 

Nu even iets persoonlijker. Ik ben een rustig maar toch enorm gezellig persoon. Ik houd van een leuke uitdaging en ga door tot ik mijn doel bereikt heb. In mijn vrije tijd te vinden op het voetbalveld, samen met mijn vriendinnen of bij een leuk concert. Verder ben ik ook wel een beetje een boekenverslinder. Zo lees is in een week gerust drie boeken uit. Wel in het Engels natuurlijk. En nee, ik lees geen boeken online. Verder ben ik ook altijd druk bezig op social media, wat ook natuurlijk niet geheel onverwacht is aangezien mijn studiekeuze.

 

Voor deze opleiding heb ik PABO gestudeerd, maar niet afgemaakt. Toch ben ik altijd geïnteresseerd geweest in onderwijs en kinderen geweest. Tegenwoordig speelt digitale media ook een belangrijke rol in het leven van kinderen en daarom ook in het onderwijs.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s