Karlijn van Spankeren

Hiernaast ziet je een foto van mij, Karlijn van Spankeren. Maar wie ben ik nou precies? Ik ben dus Karlijn en ik specialiseer mij momenteel in het maken van social media content. Dit doe ik op de opleiding MIC, maar ook thuis. Het maken van online content vind ik interessant, maar de resultaten die de content boekt vind ik nog veel interessanter. Noem me oppervlakkig, maar ik ben gefascineerd door likes, shares, volgers en het bereik van een bericht. Mijn voorkeur gaat vooral uit naar het schrijven van online teksten en naar het schieten van foto’s voor social media, daarnaast vind ik het ontzettend interessant om me te verdiepen in influencer marketing.

Het afgelopen jaar draaide ik drie maanden mee op de redactie van het succesvolle Girlscene.nl. Girlscene.nl staat bomvol met artikelen, sommige gesponsord en sommige niet. De social media van Girlscene.nl is ook een belangrijk onderdeel in het succes van het bedrijf, tijdens mijn stage was ik hier ook mee bezig. Het genereren van zoveel mogelijk volgers en zoveel mogelijk engagement bij de doelgroep is iets wat ik interessant vind en me uren mee kan vermaken.

Niet alle content werkt bij elke doelgroep. Het creëren van de juiste content bij een bepaalde doelgroep is iets wat ik graag doe. Het zit in veel meer dan alleen de tekst die je schrijft of de foto die je maakt. Online kiest de consument er binnen een split second voor of hij jouw stuk gaat lezen of bekijken). Mijn taak is daarom om bij iedere online bezoeker de juiste snaar te raken.

Ben je benieuwd naar meer van mijn werk? Volg dan mijn artikelen op MICwatching.com of neem een kijkje via Instagram op @karlijnvanspankeren.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s