De noodzaak van persuasive design bij e-health

Als je wil afvallen ga je naar een diëtist. Heb je geestelijke problemen ga je naar een psycholoog. Maar tegenwoordig kan je ook online hulp krijgen. Dit noemen wij e-health. Je hoeft hier alleen maar een app voor te downloaden of een website te bezoeken. Het is vrij gemakkelijk een meestal kosteloos.

Het gebruik van e-health neemt de afgelopen jaren enorm toe. Hoewel het gebruik van e-health enorm toeneemt, is er een groot in probleem in het aantal uitvallers. Deelnemers stoppen vaak vroegtijdig of loggen nooit meer in na het aanmelden. Het loont om het online hulpaanbod aantrekkelijk te maken voor gebruikers. Persuasive design kan hierbij helpen. En de uitval verminderen. 

Deze whitepaper is bedoeld voor iedereen die meer wil weten over persuasive design in de e-health sector.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s