Persuasive Design in de modebranche

on

Over Persuasive Design is zowel online als offline al veel geschreven. Maar hoe je dit toepast in jouw bedrijf, in een specifieke sector en met een nog specifiekere doelgroep is misschien nog wel een groot raadsel. Om dit raadsel op te lossen heb ik een whitepaper geschreven over Persuasive Design in de modebranche met als doelgroep 50-plussers. Speciaal voor jou als ondernemer in deze branche, marketeer of als je gewoon geïnteresseerd bent in dit onderwerp.

Wellicht denk je: ‘Waarom 50-plussers?’ Dat is om de volgende reden; in 2019 bestaat meer dan de helft van de bevolking uit 50-plussers. Daarnaast gaan zij steeds meer besteden online én gaat dit hen steeds makkelijker af. Kortom; hier zijn veel mogelijkheden op het gebied van online marketing en Persuasive Design.

Wat die mogelijkheden zijn leg ik je aan de hand van de zes beïnvloedingsstrategieën van Robert Cialdini uit. Te beginnen met wat deze strategieën inhouden en wat je als bedrijf in de modebranche hiermee kan doen.

Klik op onderstaande link om de whitepaper te lezen:

PersuasiveDesign_Modebranche_FemkeKamstra

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s