Cialdini’s principes: Bol.com vs. Booking.com

De overtuigingsprincipes van Cialdini, hoe zet je die als online bedrijf in? Hoewel Bol.com en Booking.com zich in een verschillende branche bevinden en qua assortiment enorm van elkaar verschillen worden de overtuigingsprincipes toch vrij gelijk ingezet. Beiden zorgen zij voor dat de realisatie van een aankoop door middel van de principes worden ondersteund.

Deze principes zorgen er uiteindelijk voor dat de consument over gehaald wordt om de aankoop te realiseren, zonder dat de consument dit als het ware door heeft. Deze whitepaper is geschreven voor de consument die zich bewust wil worden van de overtuigingsprincipes. Hiernaast is deze ook bedoeld voor de organisatie die hier juist op in zou willen spelen.

Benieuwd naar de whitepaper? Lees hem nu hier! https://indd.adobe.com/view/b44954ab-7c01-498c-8dac-57a032fa23e4 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s