Just change it!

on

Colin Kaepernick is de afgelopen twee jaar veel in het nieuws geweest. Sommigen zeggen zelfs dat hij een van de belangrijkste sportfiguren van het afgelopen jaar is doormiddel van zijn idealen. Het duurde daarom ook niet lang dat een groot bedrijf hier achter ging staan. Dit was natuurlijk Nike. Een van de grootste en rijkste bedrijven op onze planeet. Ze zochten het gezicht van hun nieuwe campagne en wisten gelijk wie ze konden gebruiken. Het was Kaepernick aangezien ze slim een campagne over zijn protest konden verzinnen. Dit ging over dromen en dat hun klanten tot het uiterste moeten gaan om de meest gekke dromen werkelijkheid te maken. In de volgende whitepaper bespreken wij deze beweging, hoe Nike erachter kwam te staan en de trend van bedrijven die achter social movements staan hierdoor onstond.

Nike and the Colin Kaepernick movement

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s