Maak van je online kaartverkoop een groot succes doormiddel van persuasive design.

Steeds meer organisaties zien veel voordelen in het online aanbieden van hun kaartverkoop. Hoe zorg je ervoor dat tussen al die events er nog kaartjes worden gekocht voor jou evenement? Het streven is natuurlijk dat het event helemaal is uitverkocht. Maar hoe realiseer je dat? De standaard tips als, geen rij bij de deur, geef voldoende informatie en maak gebruik van social media, kennen we al. Maar hoe moet je er dan voor zorgen dat je opvalt? Doormiddel van de verleidingstechniek persuasieve design?

In de volgende whitepaper ga ik jou uitleggen wat persuasive design is, en hoe dit het gedrag veranderd van de consument. Na het lezen van dit document weet jij hoe je jouw online kaartverkoop tot een groot succes kan brengen.

MS301C_JulievanderWel_Opdracht1

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s