Overtuigingstechnieken in de politiek

Als je aan Amerika denkt, denk je vrijwel meteen aan Donald Trump. De blonde, gebruinde president die bekend staat om zijn uitspraken, aparte theorieën en fake-news. In januari 2019 is Trump twee jaar aan de macht. Hoe kan het dat een zakenman zonder politieke achtergrond een van de grootste leiders van onze wereld is geworden? Waarom is de man van ‘grab them by the pussy’ en vele andere seksistische en racistische uitspraken tot de 45president verkozen?

In Nederland hebben wij Geert Wilders. De lijsttrekker van de PVV met een vergelijkbaar blond kapsel. Ook Wilders staat wereldwijd bekend om heftige uitspraken en wordt hierom zelfs beveiligd. Hoe kan het dan toch dat hij de PVV tot een van de grootste partijen van Nederland gemaakt heeft?

Dat deze mannen zo machtig zijn geworden heeft alles te maken met overtuigingstechnieken. Wil je hier meer over te weten komen?

Lees dan mijn whitepaper overtuigingstechnieken in de politiek.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s